Ultima actualizare la 27.06.2023

Magazinul online www.isodepot.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logo-uri, reclame), care constituie continutul magazinului online www.isodepot.ro, proprietatea companiei ISODEPOT RETAIL SRL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si ISODEPOT RETAIL SRL se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul – persoana fizica intr-un contract la distanta.

Contractul la distanta este incheiat intre ISODEPOT RETAIL SRL, in calitate de vanzator si un consumator – cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre ISODEPOT RETAIL SRL, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicare la distanta cuprinsa in magazinul online.

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de e-mail contact@isodepot.ro.

Ulterior prelucrarii comenzii de catre ISODEPOT RETAIL SRL, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea Acte normative.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Definitii ale prezentului document:

ISODEPOT RETAIL SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa respecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul ISODEPOT RETAIL SRL, www.isodepot.ro

VANZATOR: ISODEPOT RETAIL SRL cu sediul in Turnu Magurele, Str. Soseaua Alexandriei, Nr.4, Corp C25 - Birou 3, Turnu Magurele, Judet: Teleorman, 145200, avand cod Unic de Inregistrare: 47337500, Nr. de inregistrare la ONRC: J34/1024/2022, nr. telefon: +40 771 083 876, email contact@isodepot.ro, denumita in continuare ISODEPOT RETAIL SRL.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online www.isodepot.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand ISODEPOT RETAIL SRL care se afla la adresa www.isodepot.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre ISODEPOT RETAIL SRL. In magazinul online ISODEPOT RETAIL SRL sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse distribuite de ISODEPOT RETAIL SRL. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online ISODEPOT RETAIL SRL.

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate produce sau comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online www.isodepot.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul ISODEPOT RETAIL SRL.

CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul online ISODEPOT RETAIL SRL pentru prima data si care necesita o validare telefonica a comenzii efectuata de catre operatorul suport clienti desemnat de catre ISODEPOT RETAIL SRL.

Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9-17.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, Vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea Cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin e-mail.

Odata lansata comanda online, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia Cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in magazinul online ISODEPOT RETAIL SRL are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de ISODEPOT RETAIL SRL ca fiind de interes pentru Cumparatori.

ISODEPOT RETAIL SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imaginilor si specificatiilor tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar ISODEPOT RETAIL SRL ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, ISODEPOT RETAIL SRL, in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, ISODEPOT RETAIL SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Preturile produselor pot fi actualizate zilnic.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Promotiile sunt valabile:

 • pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;
 • in limitele stocurilor disponibile.

Produsele, preturile si informatiile cu privire la disponibilitatea de stoc sunt afisate in magazinul online. ISODEPOT RETAIL SRL nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul online din erori ce nu-i apartin.

ISODEPOT RETAIL SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul online www.isodepot.ro se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile ISODEPOT RETAIL SRL, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de e-mail contact@isodepot.ro si/sau telefonic la 0771 083 876. ISODEPOT RETAIL SRL isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe e-mail sau telefonic daca, in urma interactiunii cu site-ul, acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

Procesul de comanda

Clientul poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze comanda dupa selectarea unei modalitati de plata si livrare.

Produsele adaugate in cosul de cumparaturi nu atrag dupa sine inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor adaugate in cos.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte. Daca este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumparatorul poate fi contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta odata cu furnizarea datelor de contact.

La o comanda online cu livrare prin curier, a carei cost de transport depaseste 100 lei, clientii vor fi contactati de operatorul Suport Clienti ISODEPOT RETAIL SRL pentru confirmarea telefonica a comenzii.

Pentru produsul Fibre de celuloza ISOGREEN FCH 100, sac 15 kg, costul transportului va fi calculat in functie de cantitate, distanta si modalitatea de transport aleasa de cumparator. La plasarea comenzii, cumparatorul va fi contactat de operatorul Suport Clienti pentru stabilirea detaliilor si confirmarea costurilor de transport. In cazul acestui produs, comanda se considera confirmata in momentul acceptarii prin email a costurilor de transport.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

 • Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de ISODEPOT RETAIL SRL – datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;
 • Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;
 • Plata efectuata prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuata in 3 zile lucratoare;
 • Livrarea prin curier/transportator/mijloacele de transport ISODEPOT RETAIL SRL nu a fost posibila (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);
 • Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil).

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia. Mai multe detalii cu privire la acest aspect gasiti aici.

In magazinul online al ISODEPOT RETAIL SRL, www.isodepot.ro, produsele sunt afisate cu mai multe tipuri de disponibilitate, in functie de care produsele pot fi comandate online.

In vederea optimizarii serviciului de comenzi online, ISODEPOT RETAIL SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientilor la anumite facilitati ale magazinul online, cum ar fi imposibilitatea finalizarii unei comenzi online daca clientul nu si-a creat cont de utilizator.

De asemenea, unele facilitati, puse la dispozitia clientilor in magazinul online, cum ar fi modalitatile de livrare si plata, pot fi conditionate/restrictionate in functie de alte conditii ce tin de stoc si metode specifice de livrare.

Din motive intemeiate ce tin de potentiale prejudicii aduse companiei, ISODEPOT RETAIL SRL poate restrictiona accesul unor clienti la anumite facilitati puse la dispozitie in magazinul online, cum ar fi modalitatile de plata si livrare. Pentru mai multe detalii specifice legate de motivele care au dus la luarea acestor masuri, clientii in cauza se pot adresa Serviciului Suport Clienti.

In cazul comenzilor online cu ridicare de la sediul ISODEPOT RETAIL SRL, termenul optim pentru ridicarea este de 48h in zilele calendaristice, din momentul facturarii si pregătirii produselor. ISODEPOT RETAIL SRL este de acord ca, pentru comenzile online cu ridicare, ridicarea produselor deja plătite sa se realizeze în cel mult 14 zile calendaristice de la data informării în scris (e-mail/SMS/telefonic) despre faptul că produsele comandate au fost facturate și pot fi ridicate de la sediu. În cazul în care produsele nu vor fi ridicate în termen de cel mult 14 zile calendaristice, precum și din cauza faptului că ISODEPOT RETAIL SRL nu poate asigura un stoc permanent al produsului și nici depozitarea acestuia peste termenul anterior menționat, se va considera comanda ca fiind anulată și se va returna Clientului suma achitată în avans, în contul din care a fost efectuată plata.

In cazul comenzilor achitate electronic, Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a clientului iar eventualele litigii vor fi solutionate intre acesta si banca emitenta a cardului.

Plata cu cardul 

Toate preturile afisate pe acest site includ TVA conform legislatiei in vigoare. Produsul, transportul, pretul pachetului precum si metoda de plata pot fi specificate in fiecare comanda. Vom furniza o facture electronica pentru fiecare marfa livrata care poate fi gasita pe pagina Comenzile mele. Toate platile pot fi efectuate numai cu cardul de credit/debit folosind operatorul Netopia Payments. Dvs garantati ca orice card de credit/debit utilizat este al dvs. Toti detinatorii de carduri de credit/debit sunt supusi verificarilor de validare si autorizare din partea emitentului cardului si este posibil sa impartasim informatiile dvs personale cu terte parti care sunt necesare pentru a ne permite sa facem astfel de verificari. Daca emitentul cardului dvs de plata sau procesatorul de plati nu ne autorizeaza plata, nu vom fi raspunzatori pentru nicio intarziere sau nelivrare. Informatiile cardului de credit sau de debit nu vor fi niciodata stocate pe site-ul nostru isodepot.ro. Starea platii dvs poate fi vazuta oricand pe pagina Comenzile mele, in pagina Contul meu. Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, sunteti de asemenea de acord cu Termenii si conditiile Netopia Payments.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.isodepot.ro, incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei ISODEPOT RETAIL SRL, simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea ISODEPOT RETAIL SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre ISODEPOT RETAIL SRL si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ ISODEPOT RETAIL SRL va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care ISODEPOT RETAIL SRL confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dvs. raspundere. ISODEPOT RETAIL SRL nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea, ISODEPOT RETAIL SRL nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta compania ISODEPOT RETAIL SRL nu va fi responsabila pentru nici-o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

Odata cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si la va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si/sau plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres si fara echivoc termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

ISODEPOT RETAIL SRL nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea Bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

ISODEPOT RETAIL SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea checkbox-ului „Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. ISODEPOT RETAIL SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens, utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

 • sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;
 • sa nu trimita niciun fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora;
 • sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului;
 • sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre ISODEPOT RETAIL SRL.

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare ale opiniilor pe site-ul www.isodepot.ro. Astfel, sectiunea OPINII a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii ISODEPOT RETAIL SRL, care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

Prin publicarea de continut generat de utilizator pe site-ul ISODEPOT RETAIL SRL, www.isodepot.ro, ne oferiti o licenta neexclusiva, perpetua, irevocabila, nelimitata teritorial, fara a obliga compania la efectuarea vreunei plati catre utilizator/client sau catre o terta parte.

Aceasta licenta include dreptul de a gazdui, reproduce, modifica, adapta si distribui orice continut al utilizatorului publicat pe site-ul www.isodepot.ro.

Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul www.isodepot.ro:

 • Opiniile se posteaza pe site in maximum 3 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca sunt respectate recomandarile si sugestiile din aceasta sectiune;
 • Cand considerati ca o opinie incalca aceste recomandari, va rugam sa ne semnalati acest aspect pe contact@isodepot.ro ;
 • In exprimarea opiniilor, va rugam sa fiti cat mai specific (ce v-a placut, ce nu v-a placut cu privire la produsul respectiv);
 • Informatiile trimise sunt realiste, neinselatoare, redactate in conformitate cu natura pentru care a fost creat produsul;
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitatea produselor, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari, va rugam sa folositi formularul de contact;
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de e-mail, date de contact, adresa fizica etc.);
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete.

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la Vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre Cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, Cumparatorul nu va face publica niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre Cumparator prin intermediul site-ului www.isodepot.ro. De asemenea, el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la Cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la Cumparator.

Termeni remarketing

In paginile website-ului www.isodepot.ro sunt colectate cookie-uri prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords.

Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile ISODEPOT RETAIL SRL pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.isodepot.ro.

In cazul in care vizitatorii site-ului www.isodepot.ro nu sunt de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de e-mail, adresa postala sau numar de telefon. In cazul in care vizitatorii site-ului www.isodepot.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre partenerii nostri de publicitate, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor.

Facturarea si emiterea documentelor insotitoare ale coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de Cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor si prevazuta de lege pentru produsul/produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare etc.

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.isodepot.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens, ISODEPOT RETAIL SRL nu va solicita Clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de comanda online.

ISODEPOT RETAIL SRL va transmite Clientului factura aferenta comenzii, atat in format electronic, disponibila online in „Contul clientului”, cat si in format fizic, o data cu livrarea Bunurilor. Astfel, Clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a facturilor emise.

In vederea finalizarii cu succes a proceselor de comanda online, Clientul are obligatia de a actualiza informatiile personale in contul sau.

In cazul in care factura nu este disponibila in contul Clientului, in maximum 48 de ore de la primirea bunurilor, acesta este rugat sa trimita o sesizare pe adresa de e-mail contact@isodepot.ro.

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a Bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

Riscul pieirii Bunului se transfera la Cumparator in momentul predarii efective a Bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de Cumparator.

Livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate/ transportatori agreati sau a mijloacelor de transport ISODEPOT RETAIL SRL catre Cumparator sau in sistem de Rezervare la sediu, conform alegerii Clientului.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar) catre curier sau personalul ISODEPOT RETAIL SRL.

De asemenea, Cumparatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora.

Politica de retur persoane fizice/ juridice

Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală a contractului se poate face în termen de 14 zile de la primirea produsului și este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice care au achiziționat produsul la distanță respectând condițiile O.U.G. 34/2014.

ISODEPOT RETAIL SRL oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare.

ISODEPOT RETAIL SRL își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

Returul se asigură în condiţiile în care:

 • produsele se returnează în maximum 14 de zile calendaristice de la achiziţie;
 • este prezentat în original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză (și documentele însoțitoare);
 • produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);
 • produsele returnate sunt în stoc și din același lot;
 • produsele returnate sunt la unitatea de ambalare/vânzare (pachet, rolă, cutie, sac etc.).

Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 zile de la data denunțării și numai prin transfer bancar.

Restituirea sumelor din retur

 • În numerar, pentru sumele plătite în numerar la sediu;

Notă: În cazul clienților persoane juridice, este necesară eliberarea unei chitanțe de către aceștia pentru restituirea sumei în numerar (conform OMFP nr. 2634/2015), în caz contrar suma va fi restituită prin bancă;

 • Prin virament bancar, pentru plățile efectuate prin bancă (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar (în cazul solicitării returului la o dată ulterioară vânzării);
 • Prin transmiterea către bancă a solicitării de anulare/refacere a tranzacției, în cazul în care plata s-a efectuat cu card bancar (în cazul în care produsele se returnează în aceeași zi în care s-a efectuat plata sau în toate cazurile în care produsele au fost achiziționate cu plata în rate – cu card de credit).

Prelucrarea datelor cu caracter personal

ISODEPOT RETAIL SRL prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile legale pentru:

 • executarea contractului încheiat cu dumneavoastră, care include și returnarea produselor/restituirea sumelor ca urmare a acceptării serviciului de retur, conform prevederilor legale/condițiilor menționate mai sus;
 • pentru conformarea cu normele si reglementările legale.

În cazul în care nu există neconformități si produsele îndeplinesc toate condițiile de retur menționate mai sus, angajații ISODEPOT RETAIL SRL vor proceda la întocmirea documentelor financiar-contabile aplicabile, în conformitate cu prevederile legale (factură de retur/avans, dispoziție de compensare, dispoziție de plată, chitanță). Datele necesare întocmirii documentelor mai sus menționate fac referire la: nume, prenume, domiciliu, cont bancar, după caz. Vom folosi datele cu caracter personal în scopul întocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozițiilor legale în vigoare. În cazul în care dumneavoastră nu doriți să furnizați aceste date, returnarea produselor nu este posibilă chiar dacă se încadrează în condițiile de retur mai sus prezentate, întrucât nu ne putem conforma legislației din domeniul fiscal.

ISODEPOT RETAIL SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si ISODEPOT RETAIL SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si ISODEPOT RETAIL SRL, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor de utilizare a www.isodepot.ro. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si ISODEPOT RETAIL SRL.

 • pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de ISODEPOT RETAIL SRL, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii "Informatiile contului meu".

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta(e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de ISODEPOT RETAIL SRL, prin intermediul site-ului.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii "Informatiile contului meu".

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (email, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de ISODEPOT RETAIL SRL, prin intermediul site-ului;
 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al ISODEPOT RETAIL SRL de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Forta majora

Forta majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului) exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

Date companie

ISODEPOT RETAIL SRL

CIF: 47337500

Reg. com.: J34/1024/2022

Adresa: Str. Soseaua Alexandriei, Nr.4, Corp C25 - Birou 3, Turnu Magurele, Judet: Teleorman

Telefon: 0771 083 876

Urmariti-ne pe Facebook